tiistai 3. huhtikuuta 2012

Priorisointia

Viime ja tällä viikolla olen joutunut priorisoimaan hieman enemmän muita harrastuksia liikunnan kustannuksella. Järjestötoiminta vei aikaa parina iltana, ja viikonloppuna juhlittiin miehen synttäreitä ja tavattiin kavereita. Lisäksi minulla on ollut ongelmia oikean ranteen kanssa, ilmeisesti jonkin sortin ylirasitusta kyynärvarren lihaksissa. Jouduin sen takia rajoittamaan kiipeilyä ja vaihtamaan töissäkin hiiren vasempaan käteen (sujui muuten yllättävän helposti!).

Eilen salsatunti jäi väliin kun en poikkeuksellisesti jaksanut raahautua tanssikoululle enää työpäivän jälkeen ja kotona odotti siivousurakka. Välillä täytyy pitää huusholliakin kunnossa. Tänään sentään sain käytyä salilla aamulla, se kyllä piristi! Toisaalta olen viime aikoina ollutkin niin ahkera, ettei tällaiset kevyemmät viikot haittaa.

Muutenkaan liikunnasta ei kannata stressata liikaa. Tietenkin yritän suunnitella viikkoni niin, että ehdin urheilemaan mahdollisimman paljon, mutta jos elämässä haluaa tehdä jotain muutakin kiinnostavaa, niin välillä täytyy sitten jättää treenaamista vähemmälle. Jos kokonaisuus pysyy suht järkevänä, niin ei muutamaa väliin jäänyttä harjoituskertaa kannata murehtia. En myöskään aio murehtia siitä, että viime viikonloppuna urheilu korvautui suht runsaalla määrällä hyvää ruokaa ja juomaa. Elämässä pitää välillä olla muitakin nautintoja kuin liikunta ;)


Viikko 13:

Ma: -
Ti: salitreeni / 1 h
Ke: parisalsa / 1 h
To: kiipeily / 1 h
Pe: salitreeni / 1h
La: -
Su: kävely + lihaskuntoharjoittelu kotona / 30 + 30 min

Liikuntaa yhteensä: 5 h