keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Virkeänä salilla

Lupasin ostaa salikortin, ja näin myös tein. Eilen illalla väsy iski niin aikaisin, että ajattelin käyttää tilaisuuden saman tien hyväksi. Menin nukkumaan kymmeneltä ja heräsin kuuden jälkeen. Tuntia myöhemmin olin jo reippailemassa juoksumatolla.

Olipa mahtava fiilis! Juoksin parikymmentä minuuttia, sain hyvät lämmöt päälle ja vähän tuntumaa jalkoihin taas tauon jälkeen. Sitten tein lyhyen mutta suht tehokkaan lihaskuntotreenin, ja lopuksi vetreyttävät venyttelyt. Salilla oli yllättävän paljon porukkaa, mutta silti mukavan rauhallista. Pukuhuoneessa oli reilusti tilaa levitellä kamojaan. Ei ollut kiire mihinkään, ehdin käydä rauhassa suihkussa ja laittautua. Kipittelin vieressä olevalle työpaikalle syömään aamiaista, ruissämpylää ja kahvia.

En todellakaan ole aina ollut aamutreenien ystävä. Aikaisemmin olin sitä mieltä, että aamulla urheileminen ei sovi kropalleni ollenkaan, en yksinkertaisesti ole tarpeeksi hereillä. Viime syksynä asetin itselleni haasteen: kolmen kuukauden ajan treenaisin joka aamu Natural Bootcamp -ryhmässä klo 6.30. Ensimmäisen viikon jälkeen olin koukussa.

Bootcamp loppui marraskuussa, ja mietin kyllä jo silloin, että keväällä otan aamutreenit taas ohjelmaan. En vaan ollut muistanut että se on näin kivaa. Tästä tulee ehdottomasti tapa!