maanantai 27. elokuuta 2012

Kunnon treeniä ja mielenrauhaa

Kävin eilen taas Nuuksiossa, tai oikeastaan tarkemmin ottaen Kattilajärven maisemissa (joka ei ihan kuulu kansallispuistoon). Kiersin kiirehtimättä Kattilajärven ympäri sieniä ja marjoja poimien ja aurinkoisia maisemia ihastellen, neljän kilometrin nautiskeluun meni aikaa neljä tuntia. Saaliiksi tuli kahteen pekkaan puoli ämpäriä sekalaisia sieniä ja pari litraa mustikoita. Auringon kypsyttämiä puolukoitakin pääsi maistelemaan paikoittain. Parasta rentoutusta!

Juoksu sujuu edelleen mukavasti, lauantaina kävin vetäisemässä lyhyen reippaan lenkin ja pari spurttia päälle. Fiilis oli hyvä, juokseminen tuntuu mukavalta. Pitääköhän tätä jatkaa kisan jälkeenkin? ;) Huomenna teen viimeisen pidemmän lenkin ennen lauantaita. Huomasin kyllä eilen että penikat on vähän jumissa. Sitä se asfaltilla juoksu teettää, toivottavasti eivät ala häiriköidä pahemmin ennen viikonloppua.

Olin viime viikolla myös minitanssikurssilla, tällä kertaa pitkästä aikaa coupé décaléa. Kunnon etureisitreeni (muun muassa) ja totaalinen endorfiinieuforia - fantastista! Tanssi on vaan niin parasta. Kun pääsi vielä kiipeilemään, niin siitähän tulikin varsin loistava ja monipuolinen liikuntaviikko :)

Kyllä on hyvä mieli kun on päässyt treenaamaan kunnolla!

Ainiin, taisin luvata kirjoittaa sen terveysliikuntakirjoituksen, krhöm...


Viikko 34:

Ma: juoksu / 50 min
Ti: coupé décalé / 2 h
Ke: -
To: kiipeily / 2 h
Pe: -
La: juoksu + intervallit / 35 min
Su: marja- ja sieniretki / 4 h

Liikuntaa yhteensä: 9 h 25 min